Onze Diensten

Elk project begint met een offerte op basis van uw behoeftes en onze diensten, hierbij wordt er gekeken naar uw onderneming en worden de mogelijkheden besproken.

Collectieve energie-inkoop

Met collectieve energie-inkoop, ondersteund door Polane Consult, kunnen meerdere bedrijven samenwerken om kosten te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Meer informatie.

Energie scan

Wilt u uw woning zodanig verbeteren dat het energielabel verbeterd of wilt u uw bedrijfspand laten voldoen aan de aankomende wetgeving van 2023? Voor zowel zakelijke als particulieren klanten hebben wij een energiescan beschikbaar. Het rapport geeft je direct inzicht in de besparingsmogelijkheden

Bespaar energie door een slimme stekker

Je slimme stekker houdt het energieverbruik van je apparaten nauwlettend in de gaten. In de app kan je het actuele verbruik checken. Verbruik je teveel? Dan stel je tijdschema’s in of maak je scenario’s om energiekosten te besparen. Goed voor de planeet en je portemonnee. Dit werkt natuurlijk ook goed als je gebruik maakt van dynamische energie prijzen.

Zonnepanelen

De zonnepanelen zorgen voor een kostenefficiënte en milieuvriendelijke opwekking van stroom. Daardoor dragen ze bij aan een duurzame vorm van energieopwekking. Fossiele brandstoffen worden namelijk schaarser en de hoge CO2 footprint moet worden verlaagd. Verder bespaart u op de kosten van uw energierekening en wordt u minder afhankelijk van uw energietoeleverancier.

Energiebespaarplicht

Een energie bespaar plicht. U bent verplicht te investeren in energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van maximaal 5 jaar. In de afgelopen jaren heeft Polane Consult voor verschillende panden naar aanleiding van de scan geadviseerd en ondersteund in het energie neutraal maken van bijvoorbeeld kantoren, woonboerderijen en een aantal filialen van een doe- het- zelf keten.

Informatieplicht

Bedrijven die minimaal 50.000 kwh stroom of/en 25.000 m3 gas per jaar verbruiken hebben een informatieplicht. Dit houdt in dat u als bedrijf moet aangeven waar uw energie aan verbruikt wordt en wat de mogelijkheden zijn om daarop te gaan besparen.

Laadpaal

Je elektrische auto is een grootverbruiker. Met de stroom die nodig is voor een volle batterij kun je tot wel 150 wasjes draaien. Op de goedkoopste momenten laden is daarom extra belangrijk. Gemiddeld kun je daarmee € 1.000,- per jaar besparen!

Slimme energie, Dynamische marktprijzen

Stroom & Gas.
Dynamische marktprijzen, controleerbaar transparant.
We zijn open over onze marge.
Geen marge op regiotoeslag gas en groene stroom opties.
Maatwerk: je opslag per kWh/m³ en vaste leveringskosten hangen af van je totale verbruik, eventuele eigen opwek en je verbruiksprofiel.
Elke maand je werkelijke verbruik verrekend op je maandnota.
Je eigen energieadviseur.

Energie management voor MKB

Energiemanagement helpt organisaties om op een structurele en systematische wijze hun energieverbruik terug te dringen. Daarmee worden zowel de kosten als de milieubelasting van de organisatie teruggebracht. Vaak neemt het comfort toe of wordt een positief effect op uw productiviteit bereikt.

Neem contact op voor een Energie Manager

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de bovenstaande diensten.