Onze methode
polane consult

Polane Consult staat voor eerlijke prijzen en een gelijkwaardige samenwerking. We komen naast je staan. Brengen je eerst eens eerlijke kennis over hoe prijzen tot stand komen en waarom je bij ons geen verborgen risicopremies betaalt zoals bij vaste of variabele prijzen. 

Over ons

Blijven we focussen op vaste of variabele verzonnen prijzen? Dan sluiten we onze ogen voor kansen en bedreigingen die verband houden met onze huidige en toekomstige energieprijzen. Dat wordt in onze energietransitie steeds sterker duidelijk. De groeipijnen zijn duidelijk voelbaar. De afhankelijkheid van het buitenland speelt ons parten. 
Niemand heeft een pasklare oplossing. Wel bieden we Ondernemend Nederland de mogelijkheid om die groeipijnen niet langer te laten duren dan nodig. 

8 jaar+

Ervaring

1,500+

Tevreden klanten

Sean Polane

CEO

Alleen als we beter omgaan met het aanbod schoon opgewekte energie, wordt de druk op ons stroomnet verminderd en brengen we hem in balans.

Loop mee voorop

Gebruik je meer stroom tijdens duurzame overschotten en minder tijdens tekorten, dan bespaar je direct extra op de energiekosten van je bedrijf. En terwijl je extra bespaart, maakt je bedrijf het mogelijk om meer zonne- en windparken aan te sluiten. Wat ook weer lagere energieprijzen tot gevolg heeft in de toekomst. 

Dat maakt werken aan een schone toekomst direct rendabel. Of andersom natuurlijk. Via Polane Consult geven we je de kennis. Jij bepaalt zelf de stappen.  We hopen dat je meedoet. 

Ons doel

Gas en stroom worden, net als aandelen, via beurzen verhandeld. Tussen het moment dat een energieleverancier u een vast tarief aanbiedt en zij uw opdracht op de beurs inkopen, kunnen de beurskoersen fors stijgen of dalen. Afhankelijk van de manier van inkopen, is een eventueel voordeel voor de energieleverancier óf voor u als afnemer. Via het inkoopprogramma van Polane Consult komt dit voordeel volledig aan u toe, met een lager energietarief als gevolg.

Doel! Voor iedereen een eerlijke prijs voor Gas en Electra.

Klaar om te starten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.